Alte Produse

Aceasta este meditația care vă ajută să ieșiți din orice relație de dependență emoțională față de partener, familie sau alte persoane. Cu ajutorul ei o să păstrați legătura emoțională sănătoasă și de asemenea, o să vă dezvoltați independența.

Cu ajutorul acestei meditații o să vă eliberați de starea de deficit și o să creați o legătură sănătoasă cu finanțele în viața voastră. Ajută la realizarea lucrului la cel mai înalt nivel și vă sporește șansele la creșterea profesională.

Meditația vă ajută să vă pregătiți mental pentru o nouă relație dorită, să înțelegeți ce partener aveți nevoie și să îl întâlniți în viața voastră. Ajută la reglarea legăturii emoționale cu partenerul actual, la rezolvarea dificultăților prezente în relație.

Cu ajutorul acestei meditații puteți deveni mult mai conștient de emoțiile ce le simțiți și le puteți regla pentru a vă simți mai bine. După practicarea ei regulată, o să deveniți mult mai calculat chiar și în situații dificile.

În acest caiet de programare a prezentului și viitorului tău, găsești exerciții terapeutice care te aduc treptat și clar la scopul tău. Și cel mai important, poți repeta succesul și cu alte scopuri, an de an.

Acest jurnal are peste 50 de exerciții terapeutice care te ajută să te iubești pe sine. 

El este structural în 3 module:

1.relația cu sine

2. relații sociale

3. sfera profesională