Despre mine

Psihologul Tău
Vorobiov Emilia

Practic și studiez aprofundat psihologia deja de mai mult de 3 ani. Ofer consilierea psihologică de tip cognitivcomportamental în cadrul cărăra ghidez oamenii spre transformarea dorită de ei. În lucrul cu cuplurile m-am specializat anume pe ajutarea femeilor să capete încrederea în sine, să utilizeze strategii de formare a relațiilor sănătoase cu partenerul și să-și îmbunătățească propria viață profesională și personală.Trec singură prin terapie individuală de lungă durată ce mă ajută să fiu eficientă în totalitate pentru clienții mei, fără a transfera pe ei istoriile personale.

  • Licențiată în Psihologie
  • Certificare în hipnoză ericksoniană
  • Absolvite peste 8 cursuri de dezvoltare personală
  • Participantă în Coaching de grup
  • Masterat în psihologie clinică

Pentru ce să mă duc la psiholog dacă am prieteni?

Prietenii ne aduc o mulțime de emoții pozitive, ne susțin și sunt alături mereu. Doar că ei nu dispun de cunoștințe despre psihologia umană, și nici despre biologie și modul de funcționare a creierului uman. Plus, pentru ei este dificil să fie obiectivi și imparțiali.

Vorobiov
Emilia

789 +

Consultații efectuate

5 +

Ani de experiență

Pentru ce e nevoie de terapie?

Atunci când omul înțelege cum este format- îi este mult mai ușor să descopere noi moduri de comportament care să îi aducă rezultatele dorite. Aici cred că zicala „mai bine odată vezi, decât de 100 de ori să auzi” se potrivește bine. Plus la toate, adesea vizitele la psiholog întăresc relațiile cu ceilalți, inclusiv cele de prietenie.

Servicii

Ședințele se pot face Online cât și în cabinet.

Consiliere individuală

Psiholog pentru copii/adolescenți

Consiliere de cuplu

Suport psihologic online

Programați-vă o ședință chiar acum!

Programați-vă astăzi o ședință și împreună vom explora soluții și strategii pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă îmbunătățiți starea de bine