Suport psihologic online

Ai nevoie doar de telefon și conexiune la internet

Dacă nu vă aflați în Chișinău sau nu aveți posibilitatea de a vă deplasa la o ședință în format fizic- varianta ideală este consilierea online.

Pe orice platformă comodă pentru dumneavoastră (Viber, Instagram, Facebook, WhatsApp) realizăm un apel video și audio unde trecem prin aceleași etape ale unei ședințe tipice.

Consilierea online este o metoda inovatoare ce oferă flexibilitate, poate fi utilizată chiar și a doua oară pe săptămână de cei care vin sistematic la ședințele în format fizic. Acest tip de consiliere ține cont de nevoile clienților de orice vârstă, în special a tinerilor, putând fi utilizată în orice moment şi din orice loc: de acasă, din afara țării, din parc, de la birou, din concediu sau în weekend.

Prin consilierea online (psihologică, vocațională, în situații de criză, spirituală, premaritală și familie) se urmărește ca să fie soluționate problemele specifice din viaţa de zi cu zi a clienților.

Consilierea online prezintă numeroase avantaje: este uşor de accesat, se păstrează confidențialitatea și anonimatul, eficientă din punct de vedere al costurilor, poate fi accesibilă adolescenților și tinerilor care nu se pot deplasa datorită limitării geografice sau fizice.